Πάνω από 70 χρόνια η ασφάλειά σας

Με εμπειρία, τεχνογνωσία και κύρος που πηγάζουν από την αξιοπιστία των Γενικών Ασφαλειών, θεμελιωμένη σε γερές βάσεις από το 1951, υπηρετούμε τον ίδιο διαχρονικό σκοπό: να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, με ειλικρίνεια, εντιμότητα και το ενδιαφέρον μας στραμμένο στους ίδιους.

Στις Γενικές Ασφάλειες, εδώ και 71 χρόνια στηρίζουμε την κυπριακή οικονομία: ιδιώτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και την επιχειρηματική κοινότητα. Με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση, και με τον επαγγελματισμό του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας, παρέχουμε προϊόντα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και της κοινωνίας.

Η Εταιρεία μας, με ευρύ φάσμα προϊόντων στο Γενικό Κλάδο, ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετικές υπηρεσίες, καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 110.000 ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Προσφέρουμε Ασφαλιστικά Σχέδια για κάθε ανάγκη, όπως κατοικίες, οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και υγεία, ταξίδια, υγεία φοιτητών, κυνηγούς, οδηγούς, σκάφη αναψυχής, ευθύνη εργοδότη, νοσοκομειακή περίθαλψη. Για επαγγελματίες και επιχειρηματίες, προσφέρουμε σχέδια που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών τους, όπως κτίρια (γραφεία, καταστήματα, εμπορικούς κινδύνους, διακοπή εργασιών), οχήματα, προσωπικά ατυχήματα και υγεία, ταξίδια, ευθύνη εργοδότη, αστική ευθύνη, επαγγελματική ευθύνη κ.ά.

Βάσει της στρατηγικής μας, που εστιάζεται στο τρίπτυχο self-sufficiency, transparency και personalization, δίδουμε  στον πελάτη μας τη δυνατότητα να μπορεί, εύκολα και γρήγορα, να «χτίζει» τις ασφαλιστικές λύσεις που του ταιριάζουν, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται για τα Ασφαλιστήριά του. Παράλληλα, εισάγουμε καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις που ενδιαφέρουν τους πελάτες μας και προσθέτουν αξία. Βελτιώνουμε συστηματικά τα παραδοσιακά ασφαλιστικά μας σχέδια και αναπτύσσουμε νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Ως ηγέτιδα Εταιρεία, διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση της χώρας και της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στη σύγχρονη εποχή. Μεταμορφώνουμε ψηφιακά τις Γενικές Ασφάλειες, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές που παράγουν πολλαπλό όφελος για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα και σε αυτό επενδύουμε αναπτύσσοντας περαιτέρω τα ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησής μας, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

Σήμερα, οι Γενικές Ασφάλειες επιδεικνύουν ανθεκτικότητα στις σημαντικές προκλήσεις που έχει ενώπιον της η Ασφαλιστική Βιομηχανία. Με αξιοπιστία συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να αυξάνουν τον κύκλο εργασιών τους, κάτι που πιστοποιεί η βράβευσή τους, ως η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021» που διοργάνωσε το διεθνές οικονομικό περιοδικό «World Finance».